Ημισυνθετικά

LSD

Το LSD πωλείται στη λιανική με τη μορφή μικρών ταμπλετών, σε κάψουλες ή σε τετράγωνα φύλλα ζελατίνης. Κάποιες φορές προστίθεται σε στυπόχαρτο, το οποίο μετά χωρίζεται σε μικρά τετραγωνάκια τα οποία είναι διακοσμημένα με σχέδια ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Μερικές φορές πωλείται σε υγρή μορφή. Αλλά με όποια μορφή και αν διατίθεται, το LSD οδηγεί το χρήστη στην ίδια κατάληξη: μια μεγάλη απομάκρυνση από την πραγματικότητα.

Οι χρήστες LSD αποκαλούν την εμπειρία του LSD «ταξίδι» ή «τριπ» το οποίο διαρκεί περίπου δώδεκα ώρες. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, κάτι που συμβαίνει συχνά, τότε αποκαλείται «άσχημο ταξίδι», ένα όνομα που ταιριάζει στην αίσθηση της ζωντανής κόλασης που βιώνει κάποιος.

Search Our Site

anthologio
questionaire
epub flashbook
e pub pdf

Σημαντικό!

Τρείς είναι οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να συντελέσουν στην ανάπτυξη του μεσολαβητικού ρόλου της αστυνομίας ειδικά στο ζήτημα της αστυνόμευσης των εξαρτημένων και αφορούν: α) την ανάπτυξη της ήπιας αστυνόμευσης, β) τον συγκερασμό της με τις πολιτικές μείωσης της βλάβης στον τομέα των εξαρτήσεων που ακολουθούνται από τους φορείς υγείας και γ) τη συνεχή μελέτη και εκτίμηση των επιπτώσεων που έχει η παγκοσμιοποιημένη διάσταση του προβλήματος των ναρκωτικών τόσο στο επίπεδο της προσφοράς όσο και της ζήτησης.